Over Enza

Over Enza IJzerwaren

Wij, Enza ijzerwaren en gereedschappen, zijn een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het leveren van ijzerwaren, gereedschappen, machine’s, doe het zelf materialen, lijmen en kitten, schoonmaak-artikelen etcetera, maar vooral kennis betrokkenheid en behulpzaamheid bij het tot stand komen van uw plannen. Een breed scala van leveranciers en fabrikanten behoren tot onze bronnen, zij leveren ons al zo’n 25 jaar probleemloos en snel, essentieel als ú snel de juiste materialen nodig heeft.

U vraagt onze klantenpas aan, die u niets kost maar alleen voordeel geeft, en u wordt desgevraagd door ons op de hoogte gehouden van nieuws op ijzerwaren- en gereedschap gebied. Wij e-mailen u als uw bestelling bijvoorbeeld is binnengekomen, of als uw schuurmachine is gerepareerd. 

Exclusief deurbeslag en meubelgrepen in messing of roestvaststaal in diverse prijsklassen voor particulieren en projecten.

Kom uzelf overtuigen in onze overzichtelijke showroom, de verschillende materialen en kleuren zijn bij ons aanwezig.

Sloten en overig hang en sluitwerk is een specialisme waarin wij ons héél goed thuisvoelen.

Waar het gaat om cilinders, sloten, hangsloten, kastsloten en dan desnoods allemaal met één sleutel, een sluitplan dus? Voor ons géén probleem.

Heeft u een wooncomplex in beheer en wilt u uw bewoners het gemak van één sleutel bieden, dan wordt het tijd dat wij samen met u om de tafel gaan zitten.

Graveren doen wij zelf met onze Gravograph computergestuurde machine.

Kunststoffen in diverse kleuren, meervoudige kleuren, transparant, in spiegelbeeld maar ook in aluminium en roestvast staal.

Graveren van naamplaten nummerborden en overige kennisgevingen doen wij voor klanten als; verenigingen van eigenaren, woningbouwcorporatie’s aannemers, architecten maar natuurlijk ook voor mensen die gewoon een mooie naamplaat aan het huis wil hebben.

U mag kiezen uit een boek met voorbeelden....

Misschien is het véél leuker als u er zelf één ontwerpt en deze door ons laat maken.

 

Sleutels en Sloten

- Uw woning beveiligen volgens PKVW

- Hordeuren en Raamhorren

- Meten en Plaatsen van Horren

- Oliestelkatoen, olielampenglas en olielampenkappen

- Zibro Kamin dealer

- HG producten, uitgebreid assortiment

- Schaatsen Slijpen

- Messen en Scharen Slijpen

- Schoenreparatie

  • DPD PARCELSHOP

    Wij accepteren alléén

    pakketten van DPD

    Pakketten van andere vervoerders

    worden niet geaccepteerd

Sluiten
Mijn profiel