Horren

Wij meten, leveren én plaatsen horren volgens maatwerk.Voor het meten en plaatsen rekenen we een vast tarief. Hiermee loopt u geen risico op foutmeting en dus een niet passend hor.

In bepaalde gevallen is het repareren van horren ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

GARANTIE VAN HAMSTRA

Op alle standaard- en maatwerkhorren van Hamstra geldt een wettelijke garantie van 2 jaar, mits deze producten op de juiste manier zijn geïnstalleerd en gebruikt. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele aankoopbewijs. De verplichting van Hamstra is beperkt tot het vervangen van defecte materialen of onderdelen met gelijke of vergelijkbare onderdelen. Onder de garantievoorwaarden vallen alle mechanische onderdelen, de constructie van de hor en de koorden. Op horrengaas en de verwerking van gaas geldt een garantie van 1 jaar.

GARANTIEPROCEDURE

Serviceverlening verloopt via het verkooppunt, waar het product destijds gekocht is. De medewerkers van dit verkooppunt zullen Hamstra verzoeken de defecte onderdelen te vervangen of het product terug te nemen voor reparatie of vervanging. Om onnodig ongemak te voorkomen, raden wij aan de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat het verkooppunt voor een garantiegeval benaderd wordt. Aanspraak op garantie geldt uitsluitend na het tonen van de oorspronkelijke aankoopnota.


Neem contact op met Enza IJzerhandel

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw